Teambuilding Workshop Roofvogels

 • Duur 2,5 uur: € 1.050,00 Totaal
 • Inclusief begeleiding
 • Groep van 10 t/m 60 personen

Deze teambuilding workshop met roofvogels is een inspirerende workshop en is niet met een gewone roofvogelworkshop te vergelijken.

Hoe goed ken je je collega’s of werknemers eigenlijk? Je zult je verbazen door de grenzen die worden verlegd tijdens deze workshop. Samenwerking, communicatie, vertrouwen, leiderschap en vooroordelen komen deze workshop uitgebreid aan bod.

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met circa 12 á 14 verschillende roofvogels bestaande uit kerkuilen, Afrikaanse oehoes, Europese buizerds, grote Europese oehoes en zelfs een verrassende opdracht met de grote witruggier. Dit alles onder begeleiding van 2 ervaren valkeniers.

Durven jullie het aan om deze uitdagende workshop te doen en als team te groeien en je grenzen op een ludieke manier te verleggen?

Roofvogelshow met een vleugje teambuilding

 • Duur 1,5 uur: € 900,00 Totaal
 • Inclusief begeleiding
 • Groep van 10 t/m 100 personen

Deze roofvogelshow is een inspirerende show waarin het mogelijk is om verschillende elementen van teambuilding in te verwerken. De elementen worden in overleg met de opdrachtgever bepaald, maar zouden kunnen bestaan uit samenwerking, communicatie, vertrouwen, leiderschap en vooroordelen. Ook kan de workshop gekoppeld worden aan een bepaald thema wat deze dag centraal staat. Hierdoor is deze show niet met een gewone roofvogelshow te vergelijken.

Tijdens deze roofvogelshow zal er gewerkt worden met circa 7 verschillende roofvogels bestaande uit kerkuilen, Afrikaanse oehoes, Europese buizerds, grote Europese oehoes. Dit alles onder begeleiding van een ervaren valkenier.

Durven jullie het aan om aan deze uitdagende roofvogelshow te doen en als gezelschap een geweldige ervaring rijker te worden waar nog vaak over gesproken zal worden.

Hoe word ik valkenier?

 • Duur 4 uur: € 1.150,00 Totaal
 • Inclusief begeleiding
 • Groep t/m 12 personen

Altijd al valkenier willen worden? In deze exclusieve workshop krijg je een duidelijke indruk wat het inhoudt om een valkenier te zijn. Je start met een uur theorie over de valkerij, de valkerijknoop en de materialen, waarna je daadwerkelijk aan de slag gaat. De vogels worden voorgesteld en er wordt uitleg gegeven over de karakters. Hierna kies je je eigen roofvogel en ga je deze dragen en zeeg maken. De volgende uitdaging is om een loer te leren draaien. Tot slot laten jullie de vogels vliegen onder begeleiding van een valkenier.

Deze workshop wordt uitgevoerd door 2 valkeniers met 12 verschillende roofvogels en uilen.

Durven jullie het aan om deze exclusieve workshop te volgen en als gezelschap een geweldige ervaring rijker te worden waar nog vaak over gesproken zal worden?

Deze activiteit is inclusief koffie, thee en een versnapering.

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

 • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
 • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email