Workshop 'Hoe word ik valkenier?'

  • Duur 4 uur: € 1.150,00 Totaal
  • Inclusief begeleiding
  • Groep t/m 12 personen

Altijd al valkenier willen worden? In deze exclusieve workshop krijg je een duidelijke indruk wat het inhoudt om een valkenier te zijn. Je start met een uur theorie over de valkerij, de valkerijknoop en de materialen, waarna je daadwerkelijk aan de slag gaat. De vogels worden voorgesteld en er wordt uitleg gegeven over de karakters. Hierna kies je je eigen roofvogel en ga je deze dragen en zeeg maken. De volgende uitdaging is om een loer te leren draaien. Tot slot laten jullie de vogels vliegen onder begeleiding van een valkenier.

Deze workshop wordt uitgevoerd door 2 valkeniers met 12 verschillende roofvogels en uilen.

Durven jullie het aan om deze exclusieve workshop te volgen en als gezelschap een geweldige ervaring rijker te worden waar nog vaak over gesproken zal worden?

Deze activiteit is inclusief koffie, thee en een versnapering.

Wij hebben meer dan voldoende ruimte op onze locatie (zowel binnen als buiten) om tijdens deze bijzondere workshop 1,5 meter afstand te kunnen houden. 

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

  • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
  • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email