Obstacle Parcours

  • Duur 1 uur: € 15,00 pp
  • Duur 1,5 uur: € 20,00 pp
  • Inclusief begeleiding
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Groep vanaf 10 personen

Een gloednieuw obstacle parcours met 26 hindernissen voor recreatieve groepen én professionele trainingen.

(Recreatieve) groepen
Trotseer de obstakels van dit parcours tijdens je vrienden-, familie of teambuildingsdag. Haalbaar voor iedereen (zij het soms met wat hulp of begeleiding), maar ook uitdagend voor de gevorderden.
Onze professionele trainers begeleiden je en zullen het niveau voor alle deelnemers passend maken. Uiteraard testen we aan het einde van deze activiteit wie van jullie groep het snelste het gehele parcours kan volbrengen!

Professionele trainingen
Wil jij goed voorbereid aan de start van je obstacle run staan? Tijdens intensieve workouts bij De Wevert kun jij je sportieve prestaties verbeteren.
Om fit te blijven of om die optimale prestatie neer te zetten tijdens één van de populaire events in het land, zoals VenloStormt.
Het obstacle parcours is verlicht, dus ook in de donkere wintermaanden kun je gewoon ‘s avonds buiten trainen. Het aangrenzende grasveld biedt daarnaast legio mogelijkheden voor een gevarieerd trainingsaanbod. Klik hier voor meer info over onze trainingen. 

Prijzen
Programma 1 uur: € 15,00 per persoon (inclusief begeleiding).
Programma 1,5 uur: € 20,00 per persoon (inclusief begeleiding).

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

  • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
  • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email