La Casa de Papel VR-game

  • Duur 1,5 à 2 uur: € 20,00 pp
  • Inclusief begeleiding
  • Geschikt vanaf 12 jaar
  • Groep vanaf 10 - 30 personen

Ben jij de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR-game La Casa de Papel. 

Is jullie gezelschap vrienden, collega’s of familie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen. 

Deze VR-game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel, maar kan ook gespeeld worden zonder dat je deze gezien hebt. Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR-bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. Welk team werkt het beste samen en gaat er met de miljoenen van door?

Groepsgrootte
Voor groepen vanaf 10 – 30 personen.

Prijzen
Duur 1,5 à 2 uur: € 20,00 per persoon.

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

  • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
  • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email