Buffetten 

Barbecue-buffet (vanaf 20 personen€ 20,00 p.p.
Pizza-arrangement (vanaf 10 personen)  € 10,00 p.p.
Friet buffet (vanaf 10 personen) € 8,50 p.p.
Overige buffetten in overleg

Lunches

Ambachtelijke lunch (vanaf 10 personen) € 12,50 p.p.
Huisgemaakte soep bij de lunch (vanaf 10 personen) € 3,50 p.p.
Kroket bij de lunch (vanaf 10 personen) € 2,00 p.p.

Gebak

Limburgse vlaai (vanaf 10 personen) € 2,00 p.p.
Assortiment cake (vanaf 10 personen) € 1,00 p.p.

Drank

Drankarrangement 4 uur (in combinatie met één of meerdere activiteiten) € 23,00 p.p.
Losse consumpties (in combinatie met één of meerdere activiteiten) € 2,50 p.c.
Warme dranken € 2,00 p.c.
Speciaal-bieren volgens actuele prijslijst

Kinderkorting

Bij 20 volledig betalende deelnemers, zijn kinderen jonger dan 4 jaar gratis en betalen kinderen van 4 t/m 11 jaar de halve prijs.

Barbecue buffet vanaf 20 personen

4 stuks per persoon, verdeeld over 6 verschillende soorten vlees/vis:
• Barbecueworst
• Hamburger
• Provençaalse speklap
• Gemarineerde kipfilet
• Kip sate
• Scampi-spies
Plateau ham, meloen en rucola
Rauwkost salades
Pasta salades
Salade Caprese
Koude schotel
Barbecue-saus, knoflooksaus, cocktailsaus en sate saus
Verschillende broodsoorten, tapenade en boter

Pizza-arrangement

Onbeperkt pizza eten.
Authentieke Italiaanse pizza’s zonder conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers. U kiest vooraf uit ons aanbod een aantal pizza’s die vers uit de oven op tafel in slices geserveerd worden. Gasten kunnen zelf onbeperkt hun favorieten kunnen nemen.
Bij groepen vanaf 30 personen is het ook mogelijk om zelf de toppings te kiezen, waarna onze pizzabakker de pizza’s in een steenoven ter plekke bereidt.

 

Friet buffet vanaf 20 personen

• Onbeperkt friet
• Twee snacks (frikandel, kroket, kipnuggets, kaassouflé)
• Mayonaise, curry, ketchup, mosterd

Ambachtelijke lunch

Luxe broodjes en ambachtelijke boterhammen met divers beleg
Handfruit
Koffie en thee
Melk, karnemelk en appelsap
Eventueel uit te breiden met huisgemaakte soep of een kroket

 

Informeer

Bel De Wevert
Stuur een email