E-choppers

  • Duur 3 uur: € 29,50 pp
  • Geschikt vanaf 16 jaar
  • Rijbewijs/certificaat verplicht
  • Vanaf 2 personen

Klaar voor een ontspannend avontuur? Stap dan op de stoere, milieuvriendelijke E-chopper en verken samen met je vrienden, familie of collega’s onze mooie regio. Stuur je elektrisch aangedreven chopper relaxed over de eindeloze paden, wegen, door de bossen en toer langs de meest bijzondere plekjes in de omgeving van Horst aan de Maas. Laat die biker in je maar los! 

Wij hebben (optioneel en kosteloos) een prachtige route voor je uitgestippeld die jullie langs de leukste plekjes en bezienswaardigheden leidt. De E-choppers zijn voorzien van een universele telefoonhouder, dus je (eigen) route rijden en de weg terugvinden lukt altijd eenvoudig met behulp van Google Maps. 

Iedereen van 16 jaar en ouder die in bezit is van een geldig rijbewijs of een brommercertificaat mag gebruikmaken van onze E-choppers. De choppers hebben een maximum snelheid van 25 km per uur. 

NIEUW: Je kunt de e-choppertour nu ook kado doen aan iemand die een relaxte uitje verdient. We hebben stoere vouchers om kado te geven.

Speciale aanbiedingen

Zomeravondtour: Vertrek na 18.00u voor een tour van 2 uur. Prijs € 21,50 per persoon.

Geniet na je tour op ons terras van een bittergarnituur (5 stuks pp) en 2 drankjes naar keuze. Prijs € 8,00 per persoon. 

 

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

  • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
  • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email