Blaaspijpschieten

  • Duur 1,5 uur: € 12,50 pp
  • Inclusief begeleiding
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Groep vanaf 14 personen

Herleef je jeugdjaren met het spel blaaspijpschieten! Weet je nog dat je pijlen draaide van de oude tv-gids en ze wegblies met een Pvc-buisje? Dat is wat we gaan doen, alleen pakken we het nu wat “serieuzer” aan. Met een professionele blaaspijp gaan jij en je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan. Trek die skills van vroeger maar weer uit de kast voor dit uitdagende spel. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar schijn bedriegt. Wie heeft de grootste longinhoud en blaast de pijl precies in de richting van het doel?

Als je een goed richtingsgevoel hebt, zit je goed. Maar ook een harde windstoot kan essentieel zijn bij dit spel. Gegarandeerd fun! Een grappig en stoer spel voor alle leeftijden. Je kunt deze activiteit ook boeken in combinatie met handboogschieten.

Groepsgrootte
Voor groepen vanaf 14 personen (minder dan 14 deelnemers: prijs op aanvraag).

Prijzen
Programma van 1,5 uur: € 12,50 per persoon (inclusief begeleiding).

Deze activiteit kunnen we zowel buiten als binnen doen.

Aanvullende informatie

Voor al onze activiteiten geldt:

  • Een activiteit combineren met een lunch, barbecue of één van onze buffetten en afsluiten met een gezellige borrel is mogelijk, op ons sfeervolle terras of in onze bar. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij eten en drinken;
  • combineer je activiteit gerust met een andere activiteit.

Wij stellen graag een programma naar wens voor je samen. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email