Is als gevolg van de actuele regels agv corona je eigen locatie te klein om met het hele team te kunnen vergaderen? Dan hebben wij de oplossing! Wij hebben een grote volledig gefaciliteerde vergaderruimte voor jouw gezelschap beschikbaar waar je in een landelijke omgeving kunt vergaderen. Wij serveren desgewenst een verzorgde lunch en/of andere versnaperingen bij de vergadering. Wij hebben ruimte voor maximaal 10 personen. Klik hier voor meer info.

Ben je voor een (grote) groep collega’s of relaties op zoek naar een originele activiteit? Wil je teambuilden, heeft je bedrijf wat te vieren of je sta voor de uitdaging het jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren?

Wij bieden een uitgebreid aanbod in sportieve en recreatieve groepsactiviteiten, zowel binnen als buiten. Wij kunnen – in nauw overleg – een (all-in) arrangement samenstellen volledig afgestemd op jouw voorkeuren en wensen, passend bij jouw organisatie, bedrijf of vereniging.

Neem voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw collega’s of relaties een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Wij zijn te bereiken via:
T. 06-18915118
M. info@dewevert.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveren

Bel De Wevert
Stuur een email