Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en bossen in het buitengebied van Horst aan de Maas (Noord-Limburg) vind je activiteitenboerderij De Wevert.

Wij bieden sportieve en recreatieve groepsactiviteiten voor alle leeftijden. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfs- of teamuitjes en van teambuildingsdagen tot familie- of vriendendagen. Afsluiten met een lekker warm en/of koud buffet, een barbecue of een gezellige borrel? Dat kan op ons sfeervolle terras of in onze bar.

Wij denken graag mee. Met onze (all-in) arrangementen nemen we je het werk uit handen. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.

Even voorstellen
Joep en Maaike Gubbels, aangenaam! Begin 2019 hebben wij met heel veel zin en energie De Wevert overgenomen van Erik en Suzanne van Rengs, die de activiteitenboerderij de afgelopen 20 jaar vol passie en plezier lieten uitgroeien tot een begrip in de regio. Wij zetten dit voort, maar geven er nét een andere twist aan. Wij voegen met het concept Fit & Fun wat nieuwe, uitdagende en sportieve elementen toe. De gezelligheid, sfeer, service en kwaliteit blijven onveranderd.

Reserveren
Alle activiteiten en arrangementen dienen vooraf te worden gereserveerd. Je reservering wordt schriftelijk bevestigd. Wij sturen onze leveringsvoorwaarden mee met de bevestiging.

Kinderkorting
Voor onze geheel verzorgde  arrangementen geldt dat bij 20 volledig betalende deelnemers kinderen jonger dan 4 jaar gratis zijn, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen slechts de halve prijs.

Interesse?
Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs.
Wij zijn te bereiken via:
T. 06-18915118
M. info@dewevert.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Samen sterker
Daarom werken wij met de volgende partners samen:

Het Muithuis

Slagerij Joosten

Relouw-Janssen

Dagje Horst aan de Maas

Voor overnachting in onze omgeving: 

http://aandeheuvel.nl/

https://www.douffenhoff.nl/

https://wertemerhoeve.nl/

 

Informeer

Bel De Wevert
Stuur een email